Våren på gång på familjedagen, 18 maj 2024?

Kom och Meta” blev en riktigt lyckad familjedag 2023. Upp mot 120 besökare och 90 personer kom och tävlade. Vädret visade sig från sin bästa sida, och extra roligt var det att se alla barn i olika åldrar.

Nu är det dags igen den 18 maj vid Stensö Strand, i slutet av Stensövägen.

Du kan vara ung eller gammal, van fiskare eller provar för första gången. Vi hjälper dig prova på mete. Har du inte eget metspö kan du få låna av oss, tillsammans med bete. Dessutom ordnar vi med en fisketävling där alla barn får pris. Du kan också njuta en god varm korv med Festis.

Tävlingen avgörs i Senior-, Junior- och Barnklass.
Priser kommer delas ut och självklart får alla barn pris.

TIDER:
10.30-11.00
Anmälan och utdelning av metspön och mete.
12.00
Tävlingstiden är slut. Invägning, prisutdelning och korvgrillning.

STARTAVGIFTER
Seniorer, födda 2004 och tidigare – 30:-
Juniorer, födda 2005-2011 – 0:-
Barn, födda 2012 och senare – 0:-

Ett extra stort tack till ICA Nära Älta som var stolt sponsor till evenemanget och ett tack också till Lions i Älta som stöttade den fina dagen. Varmt tack!

Välkommen den 18 maj!

Fiskepropaganda på familjedagen 2023!

Kom och Meta” blev en riktigt lyckad familjedag med upp mot 120 besökare och 90 personer som tävlade. Vädret visade sig från sin bästa sida, och extra roligt var det att se alla barn i olika åldrar.

Ett extra stort tack till ICA Nära Älta som var stolt sponsor till evenemanget och ett tack också till Lions i Älta som stöttade den fina dagen. Varmt tack!

Stort tack för att ni kom och välkommen tillbaka nästa år!

Trevlig, men aningen kylig, familjedag den 21 maj 2022

Familjedagen bjöd på aningen kyligt väder, men det var ingen brist på entusiasm, inte minst bland våra yngre fiskare. Tyvärr inga stora fångster men vi tröstade oss med god varmkorv, priser till alla barn och ett glatt humör. Välkommen tillbaka nästa år. Nu ser vi fram mot kräftfisket på i augusti!